Kleine Update.
Heeee,
Ik dacht ik zal nog even een kleine update doen.
Vandaag ben ik voor het eerst even naar school geweest om m'n vakken te kiezen.
De vakken die ik ga volgen zijn;
- Law
- Sports
- English
- Sociology
Ik zit in Grade 12th, dus het is allemaal op eindexamen niveau.
Na het kiezen van mn vakken was er een soort van kennis making met alle uitwisselings studenten. ik ben de enige Nederlander. Er zijn 3 uit brazil, 1 uit duitsland, 2 van belgie, 1 van spanje,1 van
mexico en 1 uit italie. (Die duitse is echt een komedien opzich als ze probeert engels te praten xD)
Nadat we elkaar allemaal een beetje hebben leren kennen kwamen de buddys. xD
Er waren precies evenveel buddy's als uitwisseling studenten, en het is de bedoeling dat dat een soort van je beste vriend wordt, en hij/zij je de hele school laat zien, overal mee naar toe neemt
en van alles leert en verteld. Ik kreeg Chris toegewezen, een vrij grote, forse jongen met veel humor ;D! Nadat hij me de hele school heeft laten zien heeft hij me even thuis gebracht met mn auto,
omdat het best hard regende. (:
Morgen heb ik dus mn eerste echte school dag, en ga ik mn vakken volgen. ergens op de dag is nog wel een hele grote openingsshow van het schooljaar.
Ps. ik was vanmiddag even met een meisje aan het praten die een buddy is van een andere exchange student, en opeens vroeg ze; are you a christian? dus ik probeerde gewoon neutraal te antwoorden
door uit te leggen dat ik wel in god geloof, maar niet in alle bijbel verhalen en ik niet echt precies weet wat ik wel en niet geloof (wat ook echt zo is). Sinds vanmiddag is ze me aan het stalken
met allemaal boeken voor teenagers met religieuze problemen, en ze wil me meenemen naar een praat groep voor mensen die het licht nog niet hebben gezien xD dus ehm.... HELP?!?!?! hahah xD
Nou goed, ik ga lekker slapen. Ben heel erg benieuwd naar morgen!
Op dit moment is het ongeveer 4 uur snachts in NL, dus;
Slaaplekker (':
Heel veel plezier in Canada op school, gaat vast lukken.
Veel succes met je praatgroep :P
X.