Orientatieweekend.
Hallo allemaal!
Gister na school heb ik gelijk mn tassen gepakt,
want van gister op vandaag had ik een orientatie weekend met alle exchange students
die in Sydney zijn geplaats, dat zijn er 61!
In eerste instantie had ik er niet heeel veel zin in,
Maar ik heb het echt zo enorm naar mn zin gehad!
We moesten om 17.30 bij een hotel zijn, daar zag ik gelijk al een andere
nederlandse uitwisselingsstudent waar ik samen met 10 andere mee naar Canada ben gereisd.
Ik zat dan ook met Thomas op een kamer in het hotel, dus dat was sowieso super chill!
Eerst kregen we een aantal presentaties over hoe ons gedrag hier zou moeten zijn etc etc.
Daarna moesten we een paar dingen tekenen & een soort pasfoto's laten maken.
Toen dat klaar was gingen we met alle exchange students naar het zwembad in ons hotel,
en rond een uur of 10 was er eindelijk eten, dus zijn we gaan eten, daarna was er nog muziek & konden we alle exchange students hier uit de buurt nog wat beter leren kennen!
Echt super leuk om met zon gemixte cultuur in 1 ruimte te zijn, en het toch zo leuk te hebben!
Koreanen, Brazillianen, Spanjaarden, Jappaners, Chinezen, Italianen, Mexicanen ze waren er allemaal!
Ik heb daarna nog een hele tijd met Thomas gepraat over hoe hij het hier had enzo,
hoe hij alles ervaarde, dat was wel echt even fijn, eindelijk weer een goed Nederlands gesprek, haha!
De volgende dag (vandaag/Zaterdag) moesten we al om 8.30 klaarstaan met alle spullen ingepakt voor het hotel! We gingen met 2 schoolbussen naar Baddeck, een heel mooi plaatsje waar onder andere het
Graham Bell museum staat (hij heeft de telefoon uitgevonden :P), die hebben we dan ook bezocht, verder zijn we nog op een grote zeilboot geweest en we zouden nog gaan hiken, maar dat ging niet door
want dat kon niet ofzo. Toen hebben we inplaats van hiken pizza gegeten, wat spelletjes gedaan & nog even vrije tijd in het stadje gehad (:
Ik ben nu net weer thuis (17.30), ga zometeen even ergens wat eten met een paar mensen van mn school, en vanavond naar een house/pool party (':
Take caree.